Sis de Hagedis
Ik kom binnenkort in Drachten met het familiespektakel Ik kom in Drachten van 25 februari t/m 27 februari 2015 Familiespektakel Sis de Hagedis in Drachten In Drachten van 25 februari t/m 27 februari 2015

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je bericht voor Sis


Soms ben ik niet in het Luchtkussenparadijs. Mijn grootste geheim is dat ik mij dan altijd een beetje eenzaam voel. Niemand komt dan zomaar bij mij langs om zijn of haar belevenissen te vertellen. Ik vind het leuk om met al mijn vriendjes en vriendinnetjes in contact te blijven. Door mij hierboven een berichtje te sturen zal ik mij wat minder eenzaam voelen. Je mag mij bijvoorbeeld altijd je geheimpje vertellen, ik ben namelijk gek op geheimpjes. Heb je helemaal geen geheimpje en wil je mij gewoon even een berichtje sturen en bijvoorbeeld vragen hoe het met mij gaat dan vind ik dat net zo leuk. Natuurlijk krijg je altijd van mij een berichtje terug.

Je naam

Je emailadres
*

Vraag eerst je papa of mama of je lid mag worden van mijn fanclub. Je mag ze vertellen dat lid worden en lid blijven altijd gratis is en gratis blijft. Door lid te worden blijf je op de hoogte van al mijn avonturen en heb ik soms een mazzeltje voor je. Ook ben je welkom op mijn fanclub-dag en kunnen we makkelijker met elkaar praten als ik niet bij jou in de buurt ben. Je e-mailadres zal alleen bij mij bekend blijven en ik zal hier heel voorzichtig mee zijn.

download mijn kleurplaat
Download kleurplaat 1
Download kleurplaat 2

Reacties zijn gesloten.