Sis de Hagedis
Ik kom binnenkort in Drachten met het familiespektakel Ik kom in Drachten van 25 februari t/m 27 februari 2015 Familiespektakel Sis de Hagedis in Drachten In Drachten van 25 februari t/m 27 februari 2015

Luchtkussenparadijs Drachten

Ook deze voorjaarsvakantie kunnen de kinderen weer genieten van de vele springkussens bij het Luchtkussenparadijs van Sis de Hagedis in Drachten. Net als alle andere jaren staan Sis de Hagedis en Kapitein Goudkoorts weer te popelen om met jullie te springen, te dansen en te feesten.

Maar er is meer, veel meer……

Het Luchtkussenparadijs is weer terug in de conferentiezalen waar het allemaal begon. De grote evenementenhal is dit jaar omgebouwd tot het grootste indoor doolhof ter wereld. Met een oppervlakte van totaal 9000 m2 is Luchtkussenparadijs Drachten in 1 klap het grootste indoor speelparadijs van Nederland geworden. De entreeprijs is € 8,00 p.p. Kinderen tot 1 jaar hoeven niet te betalen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een “Iedere dag kaart” bij de kassa te kopen. Deze kaarten kosten € 10,00 p.p. en u heeft 3 dagen vrije toegang. Neemt u gerust uw laptop of IPad mee, er is namelijk gratis WiFi.

Vanaf woensdag 2 maart t/m vrijdag 4 maart 2016 zijn wij elke dag geopend van 10.00 uur t/m 17.00 uur. Wij hebben geen voorverkoop dus iedereen kan gewoon aan de kassa contant of met PIN betalen. Zolang de voorraad strekt zijn er vrijkaarten te verkrijgen bij Mc Donald’s en de Media Markt in Drachten. Het Luchtkussenparadijs Drachten is te vinden in het Fries Congrescentrum aan de Oprijlaan 3 te Drachten.

Download de huisregels

Activiteiten:

Opblaasbare springkussens, glijbanen, hindernisbanen
Mc Donald’s Grootste Indoor doolhof ter wereld
Filmzaal met de nieuwste kinderfilms
Kindershows Sis de Hagesis & Kapitein Goudkoorts

Locatie:

Luchtkussen paradijs Fries Congrescentrum Drachten

Reacties zijn gesloten.